AV LØSNINGER

Lej nye lydløse projektorer, som kan løse store og små AV opgaver, lige fra små møder til store konferencer, lad STC løse dine næste AV opgaver. STC har et stort udvalg i trådløse mikrofoner til tale opgaver, foredrag mm. Mangler du en flot talerstol, klarer vi også det. Vi har adgang til store mobil LED skærme. Vi kan hjælpe med at tilrettelæge et multimedia-show hvor der indgår logo og bevægelig grafik og tekst. Vores multimedia-afdeling arbejder med avanceret grafik. Hvis du står og mangler en pc’er eller lignende til afvikling af Dit multimedia show har vi pc’ere, skærme, projectorer og alt udstyr der skal til.

Vi har udstyret egnet til taler, foredrag, kongresser og et meget stort udvalg i mikrofoner. Vi give gerne et tilbud på en anderledes spændende Firma Event, det behøver ikke være kedeligt. Vi pynter gerne jeres lokale op efter ønske så det bliver spændende og udfordrende at mødes, noget jeres medarbejdere vil huske. Vi har lavet rigtig mange spændende temaer i samarbejde med vores kunder.

Ved større produktioner kan vi tilbyde OB vogn med eget tv-hold, der kan filme jeres show og producere et redigeret sammendrag og/eller vi kan producere realtime til gengivelse på diverse skærme, storskærme eller monitorer der skal indgå i showet.

STC kan tilbyde jer en totalløsning sammen med vores samarbejdspartnere til jeres næste firmaevent.