Julemand - evt. med selvkørende rensdyr

Julemanden

Børn i alle aldre venter utålmodigt på, at det bliver juletid for alvor. Ingen julefest uden  julemanden. Det er ham der får alle børn til at juble og glæde sig, Julemand kan bruges i mange sammenhæng, også til at byde jeres gæster velkommen til et firmaevent.

Julemanden er en sjov og professionel underholder til børneunderholdning i den glade juletid. Ring på 40 63 42 24 og få et rigtig godt tilbud og gør dagen ekstra speciel for børnene.


Det cyklende og talende rensdyr

Få besøg af det cyklende, talende rensdyr. Store og små har det skægt, når rensdyret kører rundt alene og laver sjov og taler med folk. Prøv det, så har du en god times børneunderholdning og en fest som folk vil huske i lang tid.

Rensdyret kan køre både inde og ude.

Andre dyr

Rensdyret findes også i andre variationer i form af en talende kylling eller hvid kanin. Der er mange muligheder med disse sjove dyr, som også kan bruges til mange andre typer af events, hvor der er brug for lidt sjov. Alt foregår trådløst, så der er lagt op til masser af sjov, når i får besøg af det cyklende talende rensdyr, kyllingen eller kaninen -  prøv noget nyt.


Julehygge med Julemanden

Vores julemand har 30 års erfaring med denne type event, så du er sikker på god børneunderholdning, hvor de voksne også har det sjovt. Vi laver forskellige slags shows. Bl.a trylleshow, eventyrshow og juleshow. Vi laver naturligvis også julearrangement, hvor vi danser om træet til musik og laver sjov med børn i alle aldre.

Vi laver sjov, leger og deler evt. godteposer og gaver ud, som en del af vores børneunderholdning. Vi medbringer naturligvis julens musik og sange samt eget lydanlæg, Husk at bestille din julemand i god tid i år.

Kan også bestilles som 2 shows; Et som Julemand og et som Morten drillenisse, med trylleri og sjov for alle, hvor både store og små får et par hyggelige timer.

Ring og få et godt tilbud på 40 63 42 24.


Få besøg af Julemanden med kane og rensdyr

Prøv noget nyt i år. Bestil Julemand med kane og rensdyr. Drømmen kan blive til virkelighed. Som de eneste i Danmark har STC en rigtig stor selvkørende kane med et stort rensdyr foran. Der er virkelig mange muligheder for at bruge denne enestående event, når du ønsker at skabe stor opmærksomhed til jeres event.

Når vi kommer kørende har vi naturligvis også julemusik med, børnene elsker at få taget foto sammen med Julemanden. Her er tale om en stor event som folk vil tale om længe. Skynd dig at bestille Julemanden og hans store selvkørende kane med rensdyr foran og giv folk en stor juleoplevelse i din by. Kan også bruges til firmaevent og reklameting.

Bestil Julemanden og hans rensdyr på telefon 40634224. Kan køre både ude og inde.


Specielt til indkøbscentre

STC står gerne for udsmykning af f.eks centertorv. Vi kan opbygge julemandens hus. En form for central lille scene hvor f.eks julemandens juletræsfest og andre af julemandens happenings kan finde sted.

Julemanden kan også engageres som teater. Bla.a forestillingen "Skovmand Ib's Venner".

Julemanden og hans nissepiger kan også stå for ugentlige temaer som f.eks bolsje-kogeri, juledekoration og julebag med glad jule musik som underlægning. STC kan levere det helt færdige julekoncept.

Drømmer du om sne eller, en hvid Jul med sne til din fest, eller et show, uanset årstid eller om det er ude eller inde, kan det lade sig gøre: STC har i dag snemaskiner, som er nogle af de mest gennemtestede produkter i Danmark til at producere sne med. Enten du skal bruge en eller mange snemaskiner. STC har nok snemaskiner til nemt at kunne lave sne i en hel gade. Prøv at tænke på de store muligheder til Jeres næste julearrangement, juletræsfest og juleshow ,film  ,reklame, event, Med STC snemaskiner er der 100% garanti for sne!

Ring og få en snak med STC / Morten Lind på (+45) 40 63 42 24. Vi er altid klar med et godt tilbud

Ring 40 63 42 24

og få et godt tilbud