MOBILDISKOTEK

Skal du have DJ til julefrokosten er et professionelt mobildiskotek team med mere end 30 års erfaring på landevejene indenfor al slags musikalsk underholdning. Vores Dj-service råder over de bedste DJs. Alle med et solidt kendskab til både den nye og lidt ældre musik.

Vi råder over alt det nye lys og lyd udstyr. Vi bygger vores diskoteker op så de passer bedst mulig, til lige den form for diskoteksfest I kunne tænke jer. Vi klarer både den store firma fest, ungdomsfesten med meget udstyr, og den lille hyggelige privatfest, med rigtig god musik. Ingen fest er for lille eller for stor.

Fortæl os om jeres fest drømme og vi virkeliggør dem med alle tiders fest. Vi gør meget ud af, at I altid får den DJ ud som lige netop passer til jeres fest.

Vore standard tilbud kan suppleres med karaoke-show, stand-up, tema-fest, eller anden form for underholding. Ring på telefon 40 63 42 24 og indhent aktuelle tilbud. Vores priser aftaler vi fra gang til gang, da der jo ikke er to fester der er enes, Ja – Så er det op til jer, hvor stort det skal være og i hvor mange timer i ønsker musik og hvordan i netop ønsker, jeres fest skal være. Diskotek OP OG STÅ: Nu også med professionel lasershow. Vi kan altid finde et tilbud der passer til jeres fest.

Pakketilbud

Pigen og DJ
Mobildiskotek + live sang med en dejlig sangerinde, Sådan kunne festen se ud: DJ spiller dejlig stille musik under maden, sangerinden synger med på festsangene, og synger nogle flotte sange under maden (Det kunne være brudens farvorit sang eller fødelsdags barnets ynglings sang). Det kunne også være et lille show til kaffen med en 3 – 4 flotte sange, her kan Dj, hvis det ønskes lave et lille tylleshow på ca 10 min, bagefter er det så rigtig god danse musik DJ spiller 2 – 3 nr og sangerinden synger live 2 – 3 nr. Sådan køres resten af aften med god danse musik, både for unge, men også for de lidt ældre, så alle har en rigtig god festoplevelse. Showet har allerede kørt med stor succes til brylupper, firmafester og privatfester, og tilbage meldingen har været rigtig gode. Folk har fået rigtig god underhodingen hele aften.

Pris for hele pakken med flot lyd og lys i 7 timer:
kr.7500-8000

Diskotek med dansemusik (4 timer):
kr.4500

Diskotek og karaokeshow, et sjovt “Vild med dans” show eller lad dine gæste være med i et sjovt X-faktor show (7 timer):
kr. 6000,-

Musik til maden og god dansemusik til både de unge og lidt ældre (7 timer). Vi laver selvfølgelig også små hyggelige diskoteker til private fester. Også gerne til et voksent publikum, med behagelig musik under maden, og vi spiller med på jeres festsange:
kr. 4500 -7500

God underholdingen en hel aften (7 timer):
kr.7500

Liveband
Prøv vores liveband Hit-på-Hit! til din fest. En fantastisk oplevelse! Her har du top udholdningen, med alle de gode hit, som vi siger: Hit-på-Hit! Så får i en god fest! En hel aften, med masser af god livemusik/disco – 2-3 livemusikere + Dj. Her har du bare det hele. Skal der være fest, så Prøv Hit-på-Hit!-band. Med mange underholdene indslag Show-band + DJ. De kan bare spille det hele. Hit-på-Hit! SÅDAN, så er der fest:
kr.9000 – 20.000 (kommer an på hvor stort setup – og hvor mange mennesker)

Karaoke- Stand-up- Trylleshow (1 time). Her får alle det sjovt- er der børn med til din fest – kan vi også lave små sjove indslag for dem:
kr.4500

Temafest (5 timer)
Har du lyst til at hører alle de gode hit fra 70erne, 80erne, eller 90erne eller after ski/ oktorber fest så lad os lave en en fed TEMA fest for jer. Vi kan også lave andre tema fester,vi har rigtig mange ting til det. Vi har lavet rigtig mange Tema fester og har musikken til det. Bryllup – Konfirmationer – Fødselsdage – Jubilæum – Receptioner – Firmafester – 60’er, 70’er & 80’er ,90’er Aftener – Gymnasier – Skoler – Ungdomsklubber – Modeshows, Tema-fester. -vi klarer det- hos STC:
Fra kr 5000

ANBEFALINGER

Kære Morten Lind / Mobildiskotek OP OG STÅ, vi vil bare lige fortælle, at vi var meget tilfreds med din indsats til vort bryllup 30-8 på Postgården i Sorø, du var meget god til at lodde stemningen blandt gæsterne, og dine små underholdende indslag var fine, tak for god musik under maden, godt du kunne spille til de 6 fest sange.

Vi var på forhånd ret ukendt med DJ-begrebet til Bryllup, men vi må sige, vi alle blev meget positiv overrasket, det var bare så god en aften, Du er jo ikke bare DJ, du er jo en sand underholder, der er næppe nogen der spiller så godt på Klaver, Som du gør på dit Dj klaver, det var bare godt, TÆNK at have alle de store stjener, med til sit Bryllup, hvad mere kan man forlange.

Man kunne godt mærke at DU lever af at lave disse ting det var meget professionelt, og man kunne rigtig mærke at DU har stor erfaring i at lave fester, det var bare lige os, godt gået.

Endnu engang STORT TAK for din gode musik, råd og vejledningen til Vort Bryllup.

De bedste hilsner
Malou og Peter Drewsen
Skovtoften 28
4350 Uggerløse

 

Til Pigen og DJen,

En stor tak for den gode musik til vores Bryllup i Middelfart 2-8, Tak for den behagelig musik under maden, det var bare dejligt ,Tak for de gode Sange DU sang, Tak for de gode hit til dansen, vi var meget meget Tilfreds, Tak til jer begge To, det er en rigtig sjov ide´med en Dj og en god sangerinde, det virker rigtig godt.

Mange hilsner
Lisbeth & Dennis Hattesen.
Middelfart

 

Hej Morten Lind og Rene Taagehøj / Hit-på-Hit! Band,

Tak for jeres helt utrolige indsats ved vores personalefest, 12-2 SAS Royal Hotel Copenhagen. Vi har fået så mange tilkendelgivelser og roser fra personalet, omkring Hit-på-Hit! band’s helt utrolige medvirken til den store succes, ved vores firma fest.

Stor tak fra alle i festudvalget, vi håber i en anden gang, vil være med til at lave en sjov tema-fest for os. Vi glæder os alle til næste gang og håber igen at i kan komme med nogle spænde forslag. Tak for alle de gode råd.

Direktør
Sten Rytting

 

Hej Mobildiskotek OP OG STÅ,

Vi vil bare sige dig tak, for en rigtig god dag ved Lars komfirmation 18-4, det var godt du kunne hjælpe os, det er jo aldrig sjovt at få et afbud i sidste øjeblik, musikken er jo en stor del af en god fest. Vi er idag Rigtig glade for at det blev jer. det var en dejlig fest, med god musik for os alle, dejlig musik til maden, god musik til sangene og gode hit for alle til dansen, så alt var bare perfekt.

Tusinde mange gange TAK Morten, Næste gang vi skal have fest ringer vi igen til jer, Keld bliver jo 50 sommer 2015, så vi håber meget i kan, jeg vender tilbage med Dato, når vi ved hvor vi skal holde fest, vi gælde os allerede til en ny god fest sammen.

Ps. det er dejlig at du er så hurtig til at finde musik frem, når der var ønsker, vi gerne vil høre, som du kunne se var vi meget til 80-90 musik.

Hilsen Fra de glade i Næstved
Hanne, Keld og Lars

 

Hej Morten

Det var en kanon fest, 5-4 i Stenmagle forsamlinghus, det var heldt perfekt med 70 – 80 tema-fest det var en fornøjelse at høre og danse til alle de gode hit igen, tak fra alle, det var sjovt. som jeg har sagt til der før det var en fantastiske aften Stenmagle en af de bedste fest vi har været til.

Torben, Stenlille.

Hej Morten Lind,

Tak for rigtig god musik til vores sommerfest 16/8-2013, det var sjovt med karaokeshow, fin musik som vi alle kunne danse til.

Tak for en god aften, også dejlig DU FORSTÅ DET MED LYD, så vi alle kunne holde ud at være i telte her kunne mange ung DJ lære noget af den gamle.

Appenæs bådelaug
Torben Hemmingsen
Næstved

 

Hej Morten

Tak for rigtig god musik til vores Bryllup i Vordingborg18/10 – 2014 og tak fordi, at du vilde spille til kl 5 om morgen, men med den gode musik, så måtte vi bare forsætte til den lyse morgen, vi oplevede alle 30 en rigtig god dag, Tak for Musikken.

Mette, Vordingborg

 

Til Pigen og DJ’en

Bent og jeg vil gerne have lov at sige mange gange tak, for god underholdingen og musik til vort Bryllup.

Vi syntes det virker rigtig godt at du Morten som DJ spiller en par nr. og Pigen bagefter live synger et par nr, det er en sjov idé i har fået med DJ og Live sang, det har vi aldrig oplevet før til nogle andre fester, det virker rigtig godt, her får vi jo det hele på en rigtig festlig måde.

I hade jo både de unge og de lidt ældre gæster i jeres hule hånd, med god danse musik og behagelig musik under maden, dejligt at i også kunne tage jer så flot af de mange festsange.

Dejligt at vi også kunne købe ekstra timer med alt det dejlige musik fra jer to.

Mange hilsner til Pigen og DJ’en
Karen og Bent Hansen, Rødby.

 

Hej Morten,

Vi vil bare sige tak for din store indsats ved vores Tyroler-tema-fest i Stenlille Hallen 31. januar 2009. Jeg tror godt jeg kan sige at alle 500 gæster fik en rigtig sjov aften. Du ER faktisk rigtig god som tyroler.

Tak for den gode musik!

Hilsen fra Liv i Stenlille.

 

Hej Morten, Tak fordi du kom og spillede til vores søns komfirmation 16 maj i Holbæk-2014, under middagen spille du behagelig afdæmpet musik, du var deltagende uden at” fylde” for meget. Efter Middagen spillede du op til dans og var rigtig god til at finde vores musik -stil,og der var mange på dansegulvet hele tiden så vi måtte jo have en time ekstra. Vi er utrolig tilfredse og vores gæster har også rost dig meget, vi kan kun give dig vores varmste anbefalinger

med venlig hilsen
Trine og Michael / Holbæk.

 

Hej mobildiskoteket OP OG STÅ, vi vil bare sige tak for god musik til vores julfrokostet 12-12-2014, det var bare godt.

Rigtig god musik for os alle, sådan skal det gøres- Vi håber vi må ringe til jer næste gange vi skal feste, dit indslag som julemand med rensdyr og kane var helt perfekt.

Med venlig hilsen

Helle – by og havn – København.

 

15-1-2010. Tak for god musik også tak for de gode syng-med-sange, det var en dejlig firma fest, vi hade på Hotel Marienlyst.

Janne Hansen

Velux – vinduer.
26-9 2010

 

Hej Op og Stå , mange gange tak ,for den gode musik til vores Brylluper i Vedbæk – det var jo lige ved at blive lidt koldt med telt i haven, men da du først kom igang ,med den gode musik, fik vi alle varmen igen, vi er meget meget tilfreds, Du er rigtig god til at  mærke hvad folk godt kan lide af musik, det er flot at du tænke på ,at alle skal have en god fest både unge og de lidt ældre.

også mange tak fra de 15 børn, der var med, det var et flot lille show du lave til dem

Vi håbe ikke at det er sidste gang vi mødes

Vi kan kun sige tak, fordi du gav så meget af dig selv , på vores store dag.

Tove og Henrik Rosenberg.

Kalundborg 17-10-2010.

Hej Diskotek OP OG STÅ, vi må begge sammen med vores gæster sige ,at i lever op til jeres navn : OP OG STÅ

Det var bare rigtig god og perfekt underholdningen til vores brylluper, rigtig god og behagelig musik under middagen

Ja og som Du hade lovet alle de gode store hit til dansen, næsten gang vi skal have fest ringer vi igen.

STOR hilsen og tak

Helle og Søren – Kalundborg.

Hej Morten – Bare lige en stor TAK – for den gode 80 tema feste du lave for os da jeg blev 50 – 15-1-2011.

Hilsen

Jens

Stenlille

Svendborg 22-1-2011.

Til Morten Lind- vi vil bare alle sammen sige mange tak ,for den gode måde, Du kørte showet på til Vores Brylluper, vi hade jo

sagt ,at vi godt kunne lide at feste, og vi må sige ,at du kunne sætte gang i den , med den gode musik, man kun godt mærke på den

gode måde ,at du har spillet til mange brylluper , Du ved hvad der skal til, så både unge og os lidt ældre får en god fest

Som vi også hade sagt til dig , var vi nok mest til live musik, da vi aldrig før har prøve DJ,Men næste gang tør vi godt prøve en god

voksen DJ igen, vi var ikke klar over at en ,DJ kunne gøre det så flot med behagelig musik til middagen og til sange ,og til dans

alle de gode hit som folk kender.

VI ses en, anden god gang

Rikke og Svend.

5-2-2011

Tak Morten, det var bare en rigtig god 80 aften- med det gode Abba orkester og så dig som DJ- i fik rigtig gang i festen

så vi alle 200 hade en rigtig god fest i Helsingnør.

Hilsen

GIA- Group.

Hillerød.

Stubbekøbing 4-3-2011.

Hej Morten, Tak for dejlig underholdingen igår. Du fik meget ros både fra elever samt personale og jeg har fået ordre på at hyre dig til næste år, når vi skal holde fest igen.

Jeg har aldrig før set så mange elever på dansegulvet på en gang, så det var bare en succes.

Mange tak for det og håber vi må ringe til dig igen , når vi skal holde fest.

MVH. Britt.

Hej Morten

vi vil bare sige, at vi alle var meget tilfreds med 80 festen du lave for os i Lørdags, det var bare så fedt at hører alle de gode hit igen

du lod os jo slet ikke for lov til at side stille og tak for det, det var også flot ,som i hade pynte op med alle de 80 ting og flot med alle de disco kugler , ligsom da vi var unge , en dejlig fest , tak for det, er der ander der skal holde 8o fest så tag Diskotek op og st

de ved hvad det handler om, når alle skal have en god fest.

Hilsen de tre fra Køge

Kim, Jørgen og lille Jens.

Hej Diskotek OP OG STÅ ,Tak for rigtig god musik til vores bryllupper 23-8-2014, det var lige den rigtig musik for os, hvor alle hade en rigtig god

dag.Vi vil godt her have love at anbefalde jer til andre brude par, Som ønsker rigtige god musik og en DJ der har pøvet det før, og ved hvad

der skal til.

Stor hilsen og Tak

Lise og Søren Jensen

Vejle.

Hillerød 13-2-2011

Hej – Morten -TAK for den gode musik og underholdingen – Karaoke -show ,ved min og min dattes fødseldagsfest, vi hade jo valgt at slå en 50 år og en 20 års dag sammen og det må jeg sige , at det vare bare en god fest. Du har virkelig meget stor erfaringen i at spille de rigtig gode hit, så det bliver en rigtig god fest. Det er jo meget vigtig at der noget for de unge- men også noget for os, der er lidt ældre, men stadig godt kan lide at danse.

Jeg kunne høre på vores venner – at der nok er et par nye job på vej til dig- så vi gælde os.

Pia- Ole- Hillerød.

29-1-2011

Tak for hjælpen, ved vores wild fest- fest i Stenlille hallen, det var god musik og flot pyntet op til wild vest- fest

Hilsen

Liv i Stenlille.

Roskilde 4-12-2010

Tak for en god dag, ved vores Julefrokster i Roskilde det var bare perfekt med dig som DJ ,også live musik med HIT PÅ HIT var bare godt, det blev jo en lang dag fra 13-24 , men med de mange sjove indslag du fandt på, var det bare godt, også dit X faktor Karaoke show – var sjovt.

ses vi i 2011 ?

Hilsen

Lene

Skat og told

Roskilde

Til mobildiskoteket “OP OG STÅ ” SÅDAN 11-7-2009.

Her har vi en voksen DJ,der har fat i den lange ende.Spiller alt det nye godt rystet sammen med de populære ældre genrer.Var åben for alle typer ønsker, og fik alle uden undtagelse på dansegulvet. Kære Morten du er en super stærk og velkvalificeret DJ, som har forstået dit hverv: At spille det vi vil høre ,Tusinde tak for en fed aften til vores sommerfest, supergodt!!!. i Lalandia.

Med venlig hilsen

UL International Demko A/S

Direktør

Anna Thøgersen.

Hej Morten , og Mange gange Tak, for den fine fest ,Du var med til at lave for os, Ved Mettes Konfirmation 10 maj i Hvalsø.

Vi er idag meget glad for, at vi gave lidt mere for musikken, Du var bare så god ,på den gode måde, der var musik for alle,

Vi vil meget gerne have lov til at anbefale dig til andre,Det er jo svært hvem man skal tage ,når man skal have musik, men idag er vi meget glade for det blev jer, TAK for en fin aften.

Rigtig mange gange tak

fra de glade i Hvalsø

Bitten, Henrik og Mette

Hej Morten, Bare en lille hilsen men en meget meget STOR TAK , for den gode musik ved vores Bryllup d.22/2-2014 Alt var bare så godt

meget fin og behagelig musik hele aften.Vi kunne alle se og mærke, at det hade du prøvet mange gange før,Vi vil alle 100 sige dig tak

for i Lørdags.

Hilsen

Lotte & Kim Andersen – Lyngby.

Til mobildiskotek OP OG STÅ,

Hej Morten – Mange tak for den gode musik til barnedåbet 20/4 i Roskilde, det var en rigtig god fest, vi var en del overraskede over, at du fik så mange ud at danse, det var jo søndag, også tak for de 30 min. børneunderholding, det var lige noget for ungerne, det var super godt.

de beste hilsner
Fra de 3 i Roskilde/ Lise & Jens.

Vi her i Holbæk Kommune Ungdomsråd har flere gange, når vi skulle holde fester, brugt mobildiskotekerne OP OG STÅ, og vil gerne anbefale dem. De laver altid et Seriøst og professionelt show, som alle er meget glade for. Til rimlige priser både når det store flotte show og når det er lidt mindre set- up, i forstår hvad der skal til så de unge for en god fest , de små sjove konkurrencer du fandt på Morten var bare sjove.

Mads buus Madsen
Afdelingsleder, Holbæk Komunne

Til Mobildiskoteket OP OG STÅ,

TAK TAK TAK, for rigtig god underholding/musik ved vores Julefrokost i Slagelse, som jeg sagde til dig i Telefonen, har det før været svært at få gang i vores fester, når vi ligger mellem 20-67 år. Men jeg skal lige love for, at Du ved hvad det handler om når alle skal have en sjov og hyggelig fest. Det var også meget sjovt med Karaoke-show, og der er flere af os der stadig griner af dit “Vild med dans” show. Vi føler virkelig at vi har fået meget for pengene, ved at bruge jer, i ved hvad det handler om.

Rigtig god Jul Morten

Bente Hansen
Blomberg A/S
Slagelse.

Jeg vil godt have lov til at sige mange tak, til jer for rigtig god disco musik, ved min 60 års dag i Sorø 15/11-2014. Jeg må nok sige at i var rigtig gode, det var dejligt med 60’er-70’er musik. Tak for den behagelige musik under maden, det var flot! Ja – og sange det klarer i jo også i fin stil. Det er bestemt ikke sidste gang, vi vil bruge jeres gode mobildiskotek. fint at vi også kunne tale sammen under festen. vi var jo lidt bange for det med DJ , men i leve helt op til det du hade lovet os.

Som jeg sagde til dig, bliver min kone jo også 60 til November 2015 så vender vi tilbage til jer igen. håber meget i er ledige.

Med venlig hilsen
Bent Hansen

Hej Morten,

Tak for en god aften, ved min 50 års fødseldag 18/10-2012, Odd Fellow Logen i Ringsted, Vi var fuldt ud tilfreds med din indsat, både under middagen og efterfølgende til dans, Tætheden på dansegulvet talte jo næsten for sig selv, Vi syntes alle at det var en super fest du lave for os.

Mange Hilsner
Majbrit og Sten Andreasen.
Ringsted

Hej Morten Lind,

Stor tak for den gode fest, du var med til at lave på Kobæk Strand 20-9, til vores firma fest, tak for den gode lyd til stand-up. det var rigtig flot at du kunne holde gang i os alle til kl 5 om morgen med rigtig god musik, du er en af de best DJ vi har haft til Firma fest.

Blockbuster Video
Rasmus

Kære Morten Lind / Mobildiskotek OP & STÅ,

Vi vil gerne sige dig mange tak for din indsats i forbindelse med vores store firma fest i Kolding i weekenden. Det var blandt andet på grund af dit Store engagement i aftenens show, at vi høstede så meget ros fra vores ansatte. Tak for den gode lyd til de andre optrædende, også tak fordi du tænkte på os over 45, så vi også kom ud at danse.

Tak for en god fest.

Med Venlig hilsen
McDonalds Danmark A/S
Direktør
Peter Larsen

Hej Morten,

Ja så fik du jo ret igen, jeg kom ikke til at savne et orkester til mit Bryllup, vi havde jo hørt fra andre at du var god, men hold da op, en god fest du lavede til vort Bryllup, det var lige det vi drømte om, lige fra de første toner kl. 18:3o og til den sidste vals kl 2. Vi er bare så glade for at vi valgte jer til at klare musiken til vores Bryllup, vi må sige – du ved hvad det handler om, når alle gæster skal have en god fest, både med de gode gamle hit og de nye, i en meget fin blandingen, så alle kom på danse gulvet. Også tak for det fine lydniveau. Det var rart at vi også kunne snakke sammen under festen.

Tak for den behaglige musik under maden og til de mange festsange.

Lene og Søren Frederiksen, Holbæk.

Hej Diskotek OP OG STÅ ,Tak for rigtig god musik til vores bryllupper 23-8-2014, det var lige den rigtig musik for os, hvor alle hade en rigtig god dag.Vi vil godt her have love at anbefalde jer til andre brude par, Som ønsker rigtige god musik og en DJ der har pøvet det før, og ved hvad der skal til.

Stor hilsen og Tak

Lise og Søren Jensen

Vejle.

Mange gange tak for den god musik/ underholdingen til vores Bryllupper 12-7-2014, vi har fået så mange Roser fra

vores gæster, som vi sender tilbage til jer, det var lige sådan vi hade tænkt det, god og behagelig flot musik til maden,

festsange,mm. DU får jo mange smil frem når du rigtig give den gas på dit DJ festklaver, det var meget flot dinner musik i den rigtig

lydstyrke,så vi også kunne tale sammen.

Tak for dit lille sjove trylleshow til kaffen, det eneste vi vil sige er, at vi har rigtig ondt i fødderne, det var bare dejligt at danse til alle de god Hit i spillede.

Man kan godt mærke på jer ,at det hade i prøvet mange gange før, så vi vil alle varmt anbefalede Diskotek OP OG STÅ,

Som jeg JO også sagde til dig, i Telefonen er det jo svært hvad man skal tage, vi ved jo musikken betyder meget sådan en dag

Men vi er meget glade for at det blev jer, tak fordi du ville spille til kl.5 men med alle de gode hit måtte vi have en 3 timer mere.

Vi vil godt have lov til at anbefale jer ,til andre der skal holde bryllupper. Rigtig rart med dine mange tips og råd

Mange Roser skal i have.

Trine og Jørgen

Vedbæk.

Hej Morten, du skal lige have et par ord, Så gjorde du det igen, lave en god fest for os, det Var en god ide med 80 festen, Tænk en gang der var så mange gode hit den gang, det var sjov at danse til dem igen.

Det var også en god ide du gav os, med dit sjove Karaoke show, det var sjovt ,at du fik alle mine gæste op i hold, der var jo nærmeste X faktor over det. og mange gode grin , du kan bare det der, med at være sjov på den gode måde , uden at overtage hele festen.

Vi håber, du kan ryste en god ide ud af ærmet, når Torve bliver 50 i oktorber, Vi ved jo at du før har lavet Oktober fester, så måske skulle vi prøve det, det kunne bliver rigtigt sjovt.

Vi ses og tak for den gode 80 musik, ved min 50 års dag i Regstrup 25-1-2014

Med venlig hilsen

Torve og Jørgen

23-1-2010. Hej – Morten mange tak ,det var et rigtig godt, sjovt karaoke show du lavet for os i Næstved, alle syntes det var sjovt,

alle hade en god aften.fin ide med at lave hold, så der ikke var nogen der skulle synge alene, din ide med x faktor var god, tak for det.

det var en god times underholdingen hvor alle vores ansatte hade det sjovt.

Kristian

Skoringen – Thomi sko A/S.

Næstved.

Sorø 28-2-2014.

Hej Morten Tusinde tak for dejlig musik, i går aftes, til min 50 års fødselsdag, det oversteg vores forventninger.

Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre.

Hilsen Helle
Sorø.