SKYROSE

Lad STC sætte spot på jeres næste event med de fantastiske skyspot kan ses fra 2-10km væk , Byd jeres gæster/kunder velkommen til jeres næste event med skyspot fra STC. Skyspot / skyrose er “Hollywood” lyskaster, som udsender mange kraftige eller enkelte hvide eller farvede lysstråler. Som både kan rotere og feje hen over himlen eller kan ramme skyerne synligt.

De benyttes normalt udendørs til receptioner, åbent-hus, teater og biograf premierer, koncerter, festivaler,firmafester og andre lignende special-events. STC har dem også med kun 1 meget kraftig stråle, evt. med farver. Lad STC lave et fantastiske udendørs lysshow til jer .noget jeres gæster vil tale om når de kommer til jeres Event. Ring og lad os tale om jeres Behov  STC   40634224 , De kan til en rimelig pris hvis man ønsker at sætte spot på over en længere periode lejes , Lej skyspot af STC det er billiger en du tro og giver en fanatiske opmærksomhed .Lad dine  kunder/ gæster finde jer i den mørke tid, prøv en skyspot fra STC, ring og tag en snak med Morten Lind 40 63 42 24 om hvad mugligheder vi kan tilbyde og få en fornuftige pris fra STC, Vi klare det hele for jer kommer med dem og betjener dem for jer.

Tekniske data

Ved udlejningen over længere perioder kan de evt. køre med tænd og sluk ur så de passer sig selv.

De nye med 1 stråle: vægt kg 45 –  220 v 1 fase.

Lille Skyrose: Vægt 60 Kg
Stor Skyrose: Vægt 90 Kg
Strøm 16A 3 faser
100% Regntæt
Max. hældningsgrad 40°

STC råder over mange skyspot af forskellige slags, Vi kan lave specielle Skyrose-show med musik underlægning efter et bestemt tema. Varigheden for hvert show vil være ca. 10-15 min. Disse shows kan evt. også kombineres med fyrværkeri og laser-show. Indhent tilbud til disse special-events.

Afhængig af vejr og placering kan en stor Skyrose effekt ses på en afstand af 2-10 km, og en lille på en afstand af 2-5 km.

Arrangementer belyst af en Skyrose kommer tit i pressen’s bevågenhed! og giver jer meget stor opmærksomhed , skyspot kan bruges i mange sammenhæng og STC søger for det hele, når der skal spot på.