LEJE AF MOBILSCENER

Helt nye mobilscener

Tænk lidt over hvad du lejer. STC HAR HELT NYE MOBILSCENER ,SÅ KAN DET IKKE BLIVE BEDRE. STC har købt nye mobilscener med certifikat fra Teknologiske Institut.

Certificeret

STC har valgt at købe helt nye mobilscener.  STC har valgt at gå ind og få Certifikat fra Teknologisk Institut. Det er din tryghed for, at alt lever op til sidste nye standarder og har de nye Eurocodes beregninger, som alle skal have på deres scener. Det betyder samtidigt, at du IKKE skal søge byggetilladelse, når du lejer en STC mobilscene. Du sparer både tid og penge. I mange tilfælde skal der søges byggetilladelse eller have certifikat, og hvis tingene ikke er i orden, kan der fra myndighederne gives bøde. Lej helt nye scener fra STC hvor tingene er i orden.  Er du i tvivl om de nye regler så ring til STC mobilscener og få et godt råd. 40 63 42 24. 

Priser

Spare penge – lej hos STC. Her er det hele med, Vi kan lave scener i mange mål, så det passer til dig, også er de helt nye og pæne. Husk STC kommer altid til tiden med scenen. Ikke to events er ens, derfor bliver sin pris skræddersyet efter dine behov og ønsker – her kommer et par eksempler på mobilscene størrelser:

  • 13,5 x 11 meter
  • 8 x 11 meter 
  • 13,5 x 6 meter
  • 8 x 6 meter

Bemærk ved bestilling hos STC betaler du IKKE for transport frem og tilbage, og du skal IKKE bruge penge på en byggesag hos kommunen, forsikring og rengøring (Det hele er med og alt leveret til aftalt tid). Scenerne vil være rimelig store til mange forskellige typer arrangementer. Scenegulvet kan her justeres fra 0,80 – 1,5 m. Højde fra scenegulv op til taget er der ca. 4 m. Belastning af taget til lysudstyr er op til 1,2 tons, tungere udstyr er muligt.

HUSK HOS STC KAN LYSET OG EVT. HØJTALER KØRE MED OP I TAGET.

STC nye smarte små mobil scener på 3 m2 5x6x4 m, 20 m2 5x4x4 m. Rigtig gode til små event hvor der ikke er så meget plads. 

STC’s nye lille smarte mobilscene på 30 m2 5 x 6 x 4 m. Rigtig god til børne underholdingen – Solist optræden – Små bands. Det tager 50 min. at stille op og 30 min. at tage ned.

Gulvet

Hos STC kan du leje en mobilscene hvor gulvet kan bygges højere end 1 m.

Hele landet

Vi kommer rundt i hele Danmark.

Få et godt tilbud

Vi har også mobil-toiletter og generator. Der gives rabat på alle vore scener, hvor lejen er over flere dage. Alle priser er excl. moms. Prøv at få et tilbud fra STC – der kan ikke ske andet end du sparer penge, eller at du får en rigtig god oplevelse med hele nye flotte mobilscener. Få et godt tilbud på NYE STC MOBIL SCENER og lys og lyd Ring 40 63 42 24.

Tilbehør

Få evt. et tilbud på lys og lyd. Fås med stort tilbehørs program.

I kan leje meget ekstra tilbehør, hvis i har brug for det (Gorillahegn, rullepodier, miksertelte, ramper). Scenerne kan lejes med ekstra bagscene og is-huse, så mobilscenen kommer til at passe til jeres event. Vores nye mobilscener kan også bruges til anderledes messestande, VIP-områder og bar-områder hvor man kan lave mange spændende opsætninger. Mobil scene kan leveres med PA-vinger og kan mod tillæg udvides med ekstra backstage og side faciliteter. Prøv STC: I kan altid få et godt tilbud på Mobilscene der passer Jer. HUSK hos STC kan du få sid telte på og Back stage telt, kan være en rigtig stor fordel, hvis der er flere bands der skal spille på scenen, lad STC hjælpe dig så du får den helt rigtige løsingen til jeres Event. Det er vigtigt at i får den rigtige størrelse på scene. Lad STC rådgive jer til en god løsning.

STC mobilscener kan leveres med hvidt PVC net. Passer rigtigt godt til eksklusive arrangementer.

Igen og igen

STC har leveret scener til over 1000 koncerter over hele landet. Vores kunder vælger os igen og igen. Vi tror det er fordi, vi i STC altid er klar med gode råd og vejledingen fra start til slut og vores kunder kan trække på over 30 års erfaringen ved store og små Event. STC  er et af de ældste scenefirmaer i Danmark og det bliver man ikke uden mange tilfredse kunder. Nu hele nye mobilscener fra STC med certifikat fra Teknologisk Institut. 

Gode råd og vejledning

Gode råd og vejledning følger med når du lejer mobilscener hos STC, det er ikke ALTID den billigste pris, som er den billigste løsning. Tænk over det. 

STC LEJER FLOTTE NYE MOBILSCENER UD 40 63 42 24. NÅR DU LEJER HOS STC MOBILSCENER ER DET HELE MED.

Brug en mobilscene på messen

STC nye mobilscener kan også bruges, når du skal på messe, til vip områder, bar, mm. Som udstillingens blikfang mm. der er mange mugligheder med STC helt nye mobilscener.