Scenegulve og podier

STC udlejer scenegulv med og uden overdækning. Højden kan justeres fra 35 cm til 2 m. Vi råder over i alt 700 kvm scenegulv. Lej scenegulv hos STC. Spar penge når du skal leje scenegulv prøv STC, for et godt tilbud på scenegulv fra STC. 40 63 42 24 – STC kommer over hele landet. STC har alt hvad du skal bruge.

TILBUD på scenegulv du selv henter : gulv på 7,20 x 4,80 kr. 3000 + moms – gælder kun for det mål her.

Du kan altid få et tilbud, hvor I selv henter her hos STC, fortæl os hvor meget du skal bruge, og vi finder en fornuftig pris. STC opbygger små og store catwalk til modeshow og messer. Catwalk der kan udføres i mange forskellige udformninger og størrelser. STC lejer runde scener ud også halvrunde scener ud, og scener i andre udformninger. STC kan lave Catwalk på 400 m i gågade til sommer event. Ring til STC 40 63 42 24 næste gang du skal have modeshow.

Tribuner

STC udlejer Tribuner af forskellig størrelse også mobile tribuner, ring og få et tilbud fra STC 40 63 42 24.

Pris pr. døgn

Prisen pr. døgn kan variere. Det kommer lidt an på hvilket tilbehør du skal bruge, hvor du skal bruge det og hvor meget arbejde, der er i at sætte det op og tage det ned. Få et godt tilbud fra STC, hvor vi kommer med det og laver det hele for dig. Husk vi kan lave det i mange mål. Ved levering med opsætning er lejeprisen pr. podie: Pris pr. døgn: kr. 75,- til kr. 150,- afhængigt af forhold. Ring og få et godt tilbud der passer til Jer. Mange vil gerne spare penge, og det kan DU også gøre, hvis du selv vil hjælpe til eller afhente her os STC. Skal du bruge det i flere døgn, finder vi et godt tilbud. Du kan vælge at lade os lave det hele for dig, eller du kan spare penge, ved selv at hjælpe til. Mangler du arbejdskraft: 275 kr. + moms pr. time gælder også aften og nat.

Scenepodier

Køb Dine nye scenepodier hos STC 40 63 42 24, vi har arbejdet med det her i over 30 år og ved hvor vigtigt det er, at du får lige netop det du har brug for.

Opsætning
Scenegulvet opbygges nemt og bekvemt med almindelige stilladsben hvorpå der monteres hjørner, gitterrammer og tværlægter alt er let, uden brug af skruer og møtrikker. Gulvpladerne er tilpasset og dermed ligger de skridsikkert i formaterne 1,2 x 1,2 m eller 1,2 x 2,4 m. 2,40 x 2,40 m. Scenegulvet kan evt. leveres med stof i forskellige farver til inddækning af forkant. Ligesom der kan leveres forskellige former for gulvtæppe. Da vi bruger den samme type stilladsben som der bruges til stilladser i byggebranchen, kan det lade sig gøre at bygge et plant scenegulv selv på skrånende terræn. Scenegulvet kan anvendes steder hvor det er nødvendigt at indbygge scenen i stolerækker. Dette kan være en fordel ved pladsmangel.

En enhed på 2,4 x 2,4 m er velegnet til brug som podie til opstilling af højtalere, projektorer, følgespot eller andet teknisk udstyr. Podiet kan også bruges til udstillinger. Ben kan justeres fra 35 cm til 2 m. Med vores podier kan vi lave mange spændende opsætninger bl.a. også til kor og kirkekoncerter.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed med anskaffelse af andet udstyr til brug i forbindelse med scener. Hvis det ønskes kan vi også give tilbud på scene, lys og lyd som totalproduktion. Ring og hør nærmere 40 63 42 24. Der gives rabat på alle vore produkter, hvor udlejning finder sted over flere dage eller i en længere periode.

Indendørs scenegulv

Mange vil gerne spare penge, og det kan DU også gøre, hvis du selv vil hjælpe til, eller afhenter her hos STC.
 Hvis du skal bruge scenegulv, podier og catwalk. Det betaler sig, PRØV at få en pris! Vi giver meget gerne et godt tilbud på scene gulv, Vi kan lave mange forskellige løsninger, lad os tag en snak om det.

Skal du bruge det i flere døgn, finder vi et godt tilbud. Du kan vælge at lad os lave det hele for dig eller du kan spare penge, ved selv at hjælpe til. En rigtig god pris på Scene gulv når du skal leje STC 40 63 42 24. Husk vi også har alt i lyd og lys og AV-løsninger. Scenegulvet kan evt. leveres med stof i forskellige farver til inddækning af forkant. Ligesom der kan leveres forskellige former for gulvtæppe.

Udendørs scenegulv

Dette er et eksempel på udendørs scenegulv, men scenegulvet specialbygges til netop dit arrangement.

Catwalk

Vi er leveringsdygtige i Catwalk til alle former for events. Ring for at høre hvad vi kan tilbyde til netop din event/modeshow.

Gulvtæpper

Gulvtæpper i forskellige farver mod merpris lægges på.

Udstilling

Vi er dig behjælpelig med alle former for udstillinger både på messer, julearrangementer, firma events, konferencer. Vi leverer totalløsninger som f.eks. også indeholder multimedialøsninger.