Udlejning af store STC scener

STC har over 30 års erfaring og er et af landets ældste scenefirmaer. Det bliver man kun med mange tilfredse kunder, der år efter år bruger STC. STC Scener er rigtig gode som festival scener, koncertevents og firmafester. Kort sagt scener til store og små events.  Hvis det ønskes kan du få tilbud med lys og lyd i en totalløsning. Lej dit sceneudstyr hos STC til rimelige priser. Alle scenerne er godkendte, efter de nye EUROCODES.

STC Scener har forskellige størrelser. Scenegulvet kan justeres i højden fra 70 cm op til 2 m.

Du kan trygt vælge en STC-Scene. Vi har leveret scener til over 4000 koncerter over hele landet. HUSK STC Scener er gode hvor der ikke er så meget plads eller hvor store tunge køretøjer ikke kan komme ind, vi har lavet rigtig mange speciale scene løsninger, steder hvor det har været svært at komme til.

Standardpakker

 

Festivalpakke: 19,6 x 19,6 m scene
Dette er vores store festival scene. Her er rigtig god plads. En absolut god og arbejdsvenlig scene til store arrangementer. Alt er i let aluminium, derved undgås tunge løft. Alt bliver samlet på jorden. Ingen skal op og arbejde i højderne. Bemærk, her har du over 380m² gulv, så der er god plads. Større load in kan bygges til efter ønske. Mere og mere Load in plads bliver der brug for rundt omkring til de store ting. Scenen leveres med PA-vinger, der kan belastes med en ton pr. side, flyve punkter for hver 3 m pr. side, 4 rulle-podier, 7 x 5 m mixertelt, gorillahegn, rampe, 2 trapper, sættevogn kan bruges som ekstra back stage. 1 uge eller 3-5 dage – få et godt tilbud. Ring på 40 63 42 24 for at høre mere. Arrangøren skal udover det aftalte beløb stille ca. 12-14 frivillige medhjælpere til rådighed, ved opsætning og nedtagning. Opsætning ca. 12-18 timer afhængig af forhold. Nedtagning ca. 6 – 10 timer. Ved store arrangementer kan vi tilbyde at flyve højtalere op i en højde af 12-16 meter mod merpris.

10 x 12 m scene
Denne scene vil være rimelig stor til mange forskellige typer arrangementer. Scenegulvet kan her justeres fra 70 cm til 2 m. 10 x 12m: Pris pr døgn: Indhent et godt tilbud. Ring og få en snak med Morten Lind 40 63 42 24. Arrangøren skal udover det aftalte beløb stille ca. 8-10 frivillige medhjælpere til rådighed ved opsætning og nedtagning.

15 x 15 – 15 x 12 m scene
Det er en stor og absolut god scene til store musik festivaler mm. Scenen leveres med:  PA-vinger (belastning op til 1 ton pr. side), 4 rulle-podier, mixertelt (6 x 5 m), gourillahegn samt 25 kvm lukket sættevogn som ekstra back stage. 15 x 15m: Pris pr. døgn eller 3-4 dage. Indhent et godt tilbud. 15 x 12m: Pris pr. døgn eller 3-4 dage. Indhent et godt tilbud. Ring og få en snak med Morten Lind 40 63 42 24. RABAT: Alle kan give rabat, men fortæl os hvad din opgave går ud på, hvor det er, hvor mange dage og hvad du skal bruge, så finder vi en god løsning til dig. Få et godt tilbud på scene til din næste Event, tingene kan jo variere fra opgave til opgave, men få et tilbud. Arrangøren skal udover det aftalte beløb stille ca. 12 frivillige medhjælpere til rådighed, ved opsætning og nedtagning. Opsætning ca. 6-10 timer afhængig af forhold. Nedtagning ca. 6-8 timer.

Brug for mandskab?
Vi lejer hands ud, der kan løse mange opgaver for jer. Ring til Morten Lind på 40 63 42 24. Hvis du ønsker det, kan vi sætte det hele op for dig, få et tilbud!

Få en totalløsning

Vi er gerne behjælpelige med anskaffelse af mobile toiletter, telte, generatorer og lys og lyd i en total løsningen. Vi kan hjælpe dig med det hele. Mange vælger at få en totalløsning fra STC, så skal du kun tale med en mand – Morten Lind. 40 63 42 24. STC giver dig gerne et tilbud på en hel pakke, hvor alt er med til jeres event. Men vi lejer også meget gerne kun scene ud til jer. Da STC har arbejdet med det her i over 30 år, har vi set og hørt meget, hvis du har brug for hjælp, så brug STC som konsulent.

Mængderabat

Der gives rabat på alle vore produkter, hvor udlejning finder sted over flere dage eller i en længere periode. Husk det er MEGET VIGTIG at booke det udstyr og Størrelse på scene som passer til jeres Event.

Nye krav til arrangører

Efter de nye regler kan det af og til være nødvendigt ved dårligt vejr for arrangøren at skaffe mere ballast til scener. Krav til scener bliver større og større og det gør arbejdets opgave også. DET er meget vigtigt, at man som arrangører sætter de nødvendige ressourser af til scene området. Der  er kommet  lang række nye krav SOM ARRANGØRERNE OGSÅ SKAL LEVE OP TIL, HUSK DET. 

Specialscene

Vi kan også lave en sceneløsning hvor to 12x12m eller 15x15m scener står ved siden af hinanden. Indhent tilbud. Alle priser på scener er ekskl. moms. Har du ikke mulighed for at skaffe frivillige, så få et godt tilbud hvor STC sørger for mandskab til opstilling og nedtagning af scene, alt udstyr og tilbehør. Alle vores scener leveres med nye brandgodkendte presenninger fremstillet i Danmark. Alle vores sikkerhedsting bliver godkendt hver 12 måned. De 4 nævnte er standard mål. Skulle Du imidlertid være interesseret i andre størrelser og/eller udforminger, vil det med vores udstyr være muligt at sammensætte specielle scener. Ring og hør nærmere 40 63 42 24.

Arbejdsforhold

Det er vigtigt at arbejdsforholdene er i orden, og det nødvendige mandskab er til rådighed, når man skal bygge store scener. HUSK DER ER NYE REGLER – på området telte og scener mm. Det har I som arrangører ansvar for at leve op til.

Tilbehør

Bagtæpper: STC kan levere mange forskellige slags bagtæpper, bl.a. stjerne bagtæpper og hvide net.

Mixertelte: Vi kan levere mange forskellige mål alt efter ønsker og behov.

Rullepodier: 2,40 x 2,40 m eller 1,20 x 2,40 m – STC kan også opbygge anden podieproduktion efter ønsker, følgespottårn.

Gorillahegn: STC har et stort udvalg af gorillahegn og cykelhegn.

PA-tårne / PA-vinger: PA-vingerne som hører med til den store scene kan belastes med 1 ton pr. side. Flyvepunkter for hver 3 meter pr. side.

Referencer

A Friend in London
Abba Show
Alphabeat
Aura
ARRIVAL from Sweden
(The Biggest ABBA Show)
B-Boys
Back in Black
Back to Back
Bamses Venner
Beth Hart
Big Fat Snake
Bill Wyman & The Rhythm Kings
Blues Brothers
Blå Øjne
Brødrene Olsen
Burhan G
Chris Norman
Christoffer
Cowgirls
D.A.D
Dan Baird and Friends of Georgia Satellites
Danmarks Underholdnings Orkester
Danser med Drenge
De Glade Sømænd
Dizzy Mizz Lizzy
Dodo and the Dodo’s
Dr. Hook and the Medicine Show
Dune
Ester Brohus
Gnags
Grand Avenue
Hanne Boel
Hermes House Band
High Way Jam
Hot Chocolate
Hotel Hunger
Hush
Hvide Løgne
Infernal
Jeff Healey Band
Johnny Deluxe
Johnny Madsen
Johnny Nørmølle & Nordfolk
Johns Guld
Jokeren
Kato
Karl Herman’s Trio
Kashmir
Killer Queen
Kim Larsen
Kim Larsen Jam
L.O.C
Lars Lilholt
Lars Lilholt Band
Le Freak
Led Zeppelin Jam
Lis Sørensen
LOTA (Lords of the Atlas)
Mads Langer
Maggie Reilly
Magtens Korridorer
Manfred Mann’s Earthband
Marie Frank
Mc Ejnar
Mek Pek
Michael Falch
Michael Learns to Rock (MLTR)
Middle of the Road
Mike Andersen Band
Moonjam
Muddi & Salamidrengene
Nice Little Penguins
Nik og Jay
Outlandish
Party Animals
Peter Brander
Peter og De Andre Kopier
Pink Floyd Projekt
Poul Halberg Band
Poul Krebs
PS12 (På Slaget 12)
Puls
Queen Machine
Rasmus Nøhr
Rasmus Seebach
Rock Nalle & Band
Runrig
Safri Duo
Samantha Fox
Sanne Salomonsen
Savage Rose
Sebastian
Shit Kid
Showaddywaddy
Shu-Bi-Dua
Slade
Smokie
Soap
Sonny & Gigi
Sort Sol
Status Quo
Sting Jam
Suspect
Sussi og Leo
Suzi Quatro
Sweet
Sweethearts
Sys Bjere
Søren Poppe (Rollo og King)
Søren Sko
Tamra Rosanes
The Orchestra (ELO)
The Powls
The Rubettes feat. Allan Williams
The Searchers
Thomas Helmig
Tom Duke Box
Tue West
Turn on Tina
TV2
Walkers
Zididada
Østkyst Hustlers