LEVERANDØR TIL
EVENTS

EVENTS

JULEMAND

Ingen julefest uden Julemanden. Det er ham der får alle børn til at juble og glæde sig. Julemanden kan bruges i mange sammenhænge – også til at byde jeres gæster velkommen til en firmaevent.

Husk, at bestille julemanden i god tid.

SKYROSE

Lad STC sætte spot på jeres næste event, med de fantastiske skyspot som kan ses fra 2-10km væk. Byd jeres gæster/kunder velkommen til jeres næste event med skyspot fra STC.

MODESHOW

Hold dit eget modeshow – vi kan levere det hele lige fra scenen med catwalk til konferencier.

MOBIL-DISKOTEK OG DJ

Fortæl os om jeres fest drømme og vi virkeliggør dem med alle tiders fest. Vi gør meget ud af, at I altid får den DJ ud som lige netop passer til jeres fest.

KLOVN

Kloven Professor Tingel-tangel er en rigtig sjov klovn som kan bruges i mange sammenhæng til glæde for alle børn.

AV LØSNINGER

Vi har udstyret egnet til taler, foredrag, kongresser og et meget stort udvalg i mikrofon.

LASERSHOW

Vi er altid klar til at hjælpe med at udarbejde og iværksætte et kreativt show efter Deres ønsker og behov. Der er er rigtig mange muligheder i dag.

TOTALFEST

STC kan tilbyde dig totalfest. Det betyder at i ikke skal bekymre jer om noget som helst. Vi sørger sammen med vores samarbejdspartnere for, at du får underholdning, mad og drikke og evt. et spændende sted at holde jeres fest.

KONFERENCIER

Til store og små arrangementer, mode-show, messer og andre festlige lejligheder råder STC over en lang række professionelle folk som kan bruges som konferencier i mange forskellige sammenhænge.

KARAOKE-SHOW

Det perfekte muntre indslag til firma-, skole- og privatfester, butikscentre, discoteker og restauranter. Kort sagt overalt hvor man mangler et festligt indslag til en god fest.

BRUG FOR PRISER?

Står du og skal til at lave en spændende ting – stor eller lille?
Ring direkte til os eller send os en mail via formularen på kontakt-siden.

BRUG FOR PRISER?

Står du og skal til at lave en spændende ting – stor eller lille? Ring direkte til os eller send os en mail via formularen på kontakt-siden.