LEVERANDØR Af
SCENER, LYS OG LYD

Med mere end 30 år erfaring med scener, lyd og lys, events, show og messer kan vi levere det du har brug for. Vores palette er bred indeholder blandt andet over 500 store og små koncerter med danske og udenlanske navne og store eventshow. Vi er klar til af løfte opgaver for både private og firmaer.

LYS OG LYD

Vi er altid parate med et godt tilbud, uanset om det er en lille produktion eller et stort event, koncert eller firmafest.

VELKOMMEN HOS STC

STC er et firma som i mere end 30 år blandt andet har abejdet med Scener, lyd og lys, events, show og messer for en lang række firmaer og private personer. Det er blevet til rigtig mange spændende opgaver. Blandt andet over 500 store og små Koncerter med danske og udenlanske navne og store eventshow for byer som Svendborg, Kolding og Ringsted kommune.

Vi har været med til at lave en hel del messer, vi kan bygge store og små messestande op og har alt det udstyr der skal til for at opbygge komplette messestande. Vi i STC har lavet en hel del store og små firmafester. Vi er altid friske med et godt bud på en sjov og spændende firmafest.