LEVERANDØR Af
LYS OG LYD

LYS OG LYD

Vi er altid parat med et godt tilbud, uanset om det er en lille produktion eller et stort event, koncert eller firmafest. Vi har løst mange opgaver som konsulent på store evente.

Du er altid velkommen til at ringe – så finder vi en professionel løsning til dig. Ring på 40 63 42 24 og tag en snak med Morten.

LYS OG LYD

Vi er altid parat med et godt tilbud, uanset om det er en lille produktion eller et stort event, koncert eller firmafest. Vi har løst mange opgaver som konsulent på store evente.

Du er altid velkommen til at ringe – så finder vi en professionel løsning til dig. Ring på 40 63 42 24 og tag en snak med Morten.

LYD

STC udlejer alt i lyd, lige hvad du skal bruge til taler, foredrag og konferencer. Hvad enten det er til et lille møde, en stor konference eller til den franske præsident. STC har et stort udvalg i trådløse mikrofoner til teater og musical. STC råder over en lang række af de førende produkter indenfor lys og lyd. Vi udlejer også flotte talerstole ud med alt tilhørende.

LYS

Vi udlejer alt i lys og alu bro-systemer (bemærk at vi kan udforme vores alu bro som cirkler, trekanter, firkanter, pyramider og hjerter). Vi har en del special effekter og rekvisitter på lager fra nogle af vore tidligere produktioner som vi gerne udlejer efter aftale.

STC har i gennem mange år lavet lys til koncerter og events. Vi har alt hvad du skal bruge til at din lysevent bliver en succes. Vi hjælper gerne med en flot og kreativ idé. Vi holder utrolig meget af at løse disse spændende kreative udfordringer som vi får til opgave at udføre rundt i landet.

VI LEVERER:

TEATERLYS

Af tidligere produktioner kan nævnes: “Den Forunderlige Nattehave”  i mange byer, hvor vi kreerede et væld af farvespil i nattehimlens trækroner.

Ved hjælp af farvespots, teaterlamper, gobo-figur spots mv. “Teltskulptur med Lys” fra Holmen i København, hvor kunstnere og håndværkere havde kreeret udstillingstelte som vi illumierede ved at designe farvet lys i teltene. “Lys over Koldinghus”, hvor vi illuminerede Koldinghus med lamper og skyroses. Læs om hvad pressen skrev om Koldinghus her: “Årets by” i Svenborg, her lavede vi et flot multimedia show ved at illuminere diverse husfacader, himmel og trækroner med lysbilled projectorer, laser, movingheads, fyrværkeri, Skyroses og laser.

Desuden brugtes følgespot og movingheads til at illuminere performances på diverse balkoner og tårne i byen. Ved indgangsstien til Vor Frue Kirke indrettede vi et arrangement af lysende ildsten og fakler hvori den meget populære Safri Duo spillede. STC holder meget af at lave disse kreative specielle events. Se evt. under lyskunst på forsiden. Ring for tilbud der matcher netop dit arrangement på tlf. 40 63 42 24.

KONCERTLYS

Alt leveres i koncertlys – ring og fortæl hvad Jeres behov er, så giver vi Jer den optimale løsning.

DISKOLYS

Ring og hør nærmere om hvad vi kan levere – vi holder os hele tiden opdateret med nyt udstyr.

HØJTALERE/PA-ANLÆG

Vi udlejer højttalere samt PA-anlæg, men er også gerne behjælpelig under selve Jeres produktion.

Ring og tal med Morten som hjælper dig videre med netop din specialløsning.

MIXERE

Vi er leveringsdygtige i flere former for mixere. Ring til Morten for at høre nærmere

TRÅDLØSE MIKROFONER

Vi udlejer trådløse mikrofoner, som kan bruges til mange forskellige arrangementer.

Desuden leverer vi til Jeres firmakonference eller møder.

Vi har lavet rigtigt mange og store og små lydopgaver, bl.a. også leveret lyd og mikrofoner til den franske Minister Præsident.

BRUG FOR PRISER?

Står du og skal til at lave en spændende ting – stor eller lille?
Ring direkte til os eller send os en mail via formularen på kontakt-siden.

BRUG FOR PRISER?

Står du og skal til at lave en spændende ting – stor eller lille? Ring direkte til os eller send os en mail via formularen på kontakt-siden.