LEVERANDØR Af
MESSESTANDE

MESSESTANDE

Vi har været med til at lave en hel del messer, vi kan bygge store og små messestande op, og har alt det udstyr der skal til for at opbygge komplette messestande.

Vi råder bl.a. over sorte stand-moduler i 1 x 2 meter. Vi har nok stand-moduler til opbygning af det der svarer til en meget stor messe. Vores udstyr er flere gange blevet anvendt ved messer i Forum i København.

Store elle små messe stande behøves ikke koste det hvide ud af øjne.

Ud over messestand-modulerne har vi et stort udvalg i alu til opbygning af stande (bemærk at vi kan udforme vores alu bro som cirkler, trekanter, firkanter, pyramider og hjerter). Disse messestand-moduler gør at vi er i stand til at bygge nogle meget spændende og utraditionelle messestande som folk vil lægge mærke til, som er meget prisbillige. Af andre spændende ting kan vi nævne, at vi har storskærm og AV udstyr til udlejning. Vi har alt i belysning og el-kabler til stande. STC er gerne behjælpelig med opbygning af standene. Vi giver gerne tilbud på opbygning af små og store messestande.

DEKORATION

Vi laver altid vores events til fornuftige priser
Ved hjælp af vores lys, lyd, laser, skyrose, fyrværkeri, multimedia og kreative dekorationer. Ring og få en snak med os omkring dine planer og ideer, så står vi klar til at hjælpe og sørger for at dine ideer bliver omsat til et festligt og unikt tiltag der længe vil stå som et klart minde i publikums erindring.

MULTIMEDIASHOW

Multimediashow kan bruges i mange sammenhænge både inden- og udendørs. Senest har vi i forbindelse med Kyndelmisse 2016 i Sorø anvendt multimedia udendørs til at skabe den rette stemning. Alt i multimediashow laves individuelt netop til dit arrangement eller event. Ring for at høre nærmere.

BRUG FOR PRISER?

Står du og skal til at lave en spændende ting – stor eller lille?
Ring direkte til os eller send os en mail via formularen på kontakt-siden.

BRUG FOR PRISER?

Står du og skal til at lave en spændende ting – stor eller lille? Ring direkte til os eller send os en mail via formularen på kontakt-siden.